Mitt liv som ung mamma!

Alla inlägg under december 2009

Av Sofie - 15 december 2009 19:33

Idag var jag på en kontoll på BVC det var 6månades kontrollen och då läkaren med kollade på henne det var rikigt kul att höra de berömma ens dotter hon är genomförkyld och hade lite feber men hon var ändå pigg och glad när vi var där..

Hon  vägde 7125 g & var 65 lång.

Hon skulle kunna flytta saker från höger till vänster och det gör hon utan problem men ett stopp i munnen är ju vikigt.

De sa att det mäsrks att hon är ett livligt barn att hon ligger och leker på golvet.

Och ja hon blir bara snabbare och snabbare hon kommer upp i krypställning och krålar sig fram så det går undan nu är det snart bara tänderna att vänta på :)

Tiden går så hemskt fort hon är mer än 6månade vad har hänt denna tiden jag fattar inte mycket alls..


     


Nu har man fått barnsäkra för karminens skull. Annars är hon där ute på några sekunder.

Av Sofie - 12 december 2009 17:42

Jag har forttfarande inte rikigt blivit hundra okej i min mage..

Jag har haft ont nu ett tag jag har som en malande värk men det är ju inte alls så som det var när jag åkte in men när jag gör något känner jag av det direkt i magen. Jag tycker inte alls om det...

Vi skulle egentligen åkt och firat en kompis idag men jag orkar inte det man känner sig lite dum när man inte orka det men vad skall man göra rikigta vänner förstår så är det bara..

Jag hoppas på att jag får bli bättre tills på måndag..

Då är det fult upp här.. kl 10.00 skalll vi på massage sen vid 15.00 skall vi vara på luciafika i Rödeby hos en kompis:) Jag vill vara med på bägge men jag hoppas att jag har blivit bättre tills dess i alla fall man vet aldrig ju..


Av Sofie - 10 december 2009 10:25

Jag har börjat fundera en massa på allt..

Positivt som negativt..

Jag undra vad jag vill göra med mitt liv vad jag skall ta mig till.


När dagen känns tung och livet känns kallt.

Så är det så svårt att se en mening med allt.

Så ensamt det är att bära en sorg.

Men bördan kan lättas med andras försog.

Så enkelt det är att få nya vänner

Men svårare att finna riktiga vänner.

Men många har svårt att säga det som behövs 

För tankar kan värma och ord kan göra rikigt gått

En blick kan berätta att du förstått

Så tänk nu på det att var rädda om er

För man vet aldrig vad som händer här i livet

För vissa blir det längre än för andra.....

Men tänk på det att livet är aldelles dör kort :)


Va rädd om de du tycker om och var aldrig feg att visa vad du tycker/känner..

Inget fel att gråta,skratta.


Sitter och tittar på runaway bride.

Rätt rolig film faktist.



Av Sofie - 9 december 2009 08:33

Min morgon började 05.17 med att våran dotter började vakna till liv.. Hon har faktist inte ätigt alls i natt men hon somnade först vid 20 tiden och vakande av en kompis son en liten stund senare. Då satt hon uppe ca 30 min till och sen somnade hon runt 21. 30 sen har hon inte varit vaken mer i natt så när hon vaknade var det ju klart att hon ville ha lite mat vem vill inte ha det så när man vakna

  


Sen så fick hon ligga i mamma och pappas säng och somna om. Vi gick upp strax efter 06.00 och åt lite ihop det är alltid lika trevlig måste komma in i det igen det känns bättre att äta ihop och man får så mycket mera gjort på dagarna..

Jag har hunnit med att göra en hel smörgårstårta nu på morgonen till ett företag i stan som jag skall åka och lämna till de runt lunch

Och jag gjorde även en igår som vi bjöd min sambos chef med familj. Vi är goa vänner, och han älskar smörgårstårta så det är roligt att bjuda någon som uppskatta det så:)


Idag är det lucia avslutning med alla kyrkans grupper i Ronneby heliga korsets kyrka:) Så det är ju rytmiken som har sin avslutning kan man säga:)

Min dotter skall vara en tomte mor:) det skall bli trevlig att träffa alla det var ett tag sen med tanke på att hon och jag inte har mått så bra..

Men nu är det bättre:) Hoppas att det förbli så..

  

Av Sofie - 7 december 2009 14:50

Lillan låg på en filt och busade men hon låg inte stilla nu kan hon flytta på sig och det är bara att passa upp för hon är snabb:) Det är mysigt att hon utveckals men det hade varit mysigt om hon legat stilla med:) Så ni som har barn som ligger där ni lägger de njut tror mig:)


Vi var på massagen idag och lillan krålade och snurrade sig över den andra bebisen helt galen är hon. Marie bjöd på rikigt goa kakor idag med som vanligt!

Det är rikigt trevligt att komma ner till henne och massera och prata lite.. Hon har alltid ett emne innan vi börjar idag var det fakitst hur våra barn har fått sitt namn! Rätt komiskit men bägge branens fädrar hade kommit på de:) Skönt att killarna kan komma på något..

Marie visade tomtar och en gran bland annat som hennes släkting hade gjort jag säger bara Waw det var rikigt fina saker hon gör.. Att man bara kan göra sådan är häftigt. Sen hade hon en indian som ögorna följde en när man gick rikigt otäkt tycker en annan:) Men det var fina saker hon gör:, om man hade kunnat det vad roligt det hade varit.


När jag kom hem var det att buta kläder och ställa sig med penslen i handen och måla i köket det blev rikigt bra det var sista gången i överskåpen nu:) Så i moorgon kan jag förhoppningsvis börja ställa in sakerna som står över hela köket.. Det skall bli rikigt skönt att få det lite normalt kan jag lova.


Imorgon skall jag vara i köket nästan hela dagen skall fakist göra smörgåstårta:) Jag skall handla först:)


bland de först bilderna på lillan:)

  

Av Sofie - 6 december 2009 10:30

 Många GRATTIS till

 

The Playtones!!!!

 

De gick vidare igår i

dansbandskampen det är ett band

från orten :) De är rikigt bra och är

dukiga musiker:) 

Av Sofie - 4 december 2009 09:56

Tack mamma för all hjälp igår med Kallinge skolan med Linedancen..

  


Av Sofie - 4 december 2009 09:47

Igår var vi inne i karlskrona och gjorde ett allergi test på henne mot mjölk och ägg.. Bägge visade negativt men det kan vara så att hon är överkänslig så vi skall hålla henen mjölkfri och någon gång ibland skall vi prova ge henen något för att vänja henne vid att få i sig mjölk så får vi se vad det leder till.. Jag hoppas att vi kommer att lyckas inom sin framtid.. Nu har jag fått recept på ersättning som hon skall äta som kommer räka ett tag så det är ju skönt det för det är inte billigt med mat till så små.. tur att hon tycker om det jag har gjort själv till henne det äter hon på som bara den och det är ju aldrig fel..



Presentation


Välkommna!

Detta är en blogg om mig och min familj!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15 16
17
18 19
20
21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards