Mitt liv som ung mamma!

Alla inlägg under augusti 2009

Av Sofie - 11 augusti 2009 09:47

Mycket tänkvärt...


Exempel 1:
Kelly Sesey hade en önskan vad gällde hennes pojkvän, David Marsen, sedan 3 år tillbaka - att han skulle fria. En gång när de lunchade tillsammans friade han, - hon sa ja.
20 minuter senare gick hon till jobbet för ett möte. När hon kom fram såg hon att hon fått mail. Hon läste som vanligt mailen från sina vänner, men där fanns ett som hon aldrig tidigare fått... Det var det här mailet. Hon tog bort det utan att läsa igenom det. Väldigt dumt gjort!!! Senare samma kväll fick hon ett telefonsamtal från polisen angående David, han had
e dött i en bilolycka.

Exempel 2:
Ta Kattie
 Robbenson. Hon fick det här mailet och skickade vidare det, men hon kände inte till så värst många e-mailadresser.
Tre dagar senare gick hon på maskerad. På vägen hem dog hon i en bilolycka, då chauffören var berusad.

Exempel 3:
Richard S. Willis skickade det här mailet inom loppet av 45 min. Inte hela 4 timmar senare var han på väg till en jobbintervju för ett seriöst företag. På vägen dit stötte han ihop med Cynthia Bell, hans hemliga kärlek sedan 5 år tillbaka. Cynthia berättade att hon älskat honom i 2 år. Tre dagar senare gifte de sig. Nu har de 3 barn och är lyckliga.
Just därför får du nu detta mai l: Runt hörnet har du en vän men dagar och månader går. Innan du märker det, har det gått ett år och aldrig träffar du dina vänner. För livet - det är som ett långt sprinterlopp. De vet att du tyckte om dem som förr en gång, nu är du trött och stressad.

Allt handlar om vårt dumma spel för att nå en titel. Du säger ”imorgon ringer jag till Kajsa' men imorgon kommer och går och avståndet mellan er blir större och större. Och efter många år får du ett telegram: ”Kajsa litade på dig'.

 Men det är precis vad vi förtjänar..

Runt hörnet dog en vän, så kom ihåg att alltid säga vad du tänker. Om du älskar någon, säg det till honom/henne. Var inte rädd att uttrycka dina innersta känslor.

Säg till den personen hur mycket den betyder för dig. För innan du hinner bestämma dig kan det vara för sent.

Lev här och nu!
Ångra aldrig något!
Och vad som viktigast är; var alltid sams med dina vänner och din familj för det är de som hjälpt dig att bli den du är nu.


Av Sofie - 7 augusti 2009 13:49

Jag och min dotter har gått ner till moster en runda vi kollade när de höll på med sina fönster det är lite jobb med det när man skall måla om och göra det fint... Hon hade gjort sylt så vi fick en burk med oss hem.. Det var riktigt god var ju tvungen att köpa så vi gjorde pannkakor och sylt man var för nyfiken på vad den smakade men det var bättre än att äta köpt i affären.. Det blir nog Tacos lite senare sen när min sambo har hållit på lite med infarten.. Nu i eftermiddag skall han börja gräva bort en massa jord till hans lastbilsparkering det kommer att bli riktigt bra när det är klart.. Han har så mycket att göra & att tänka på.. Man vill göra allt för att avlasta han lite men det är inte alltid så enkelt...  Här nere är det strålande solsken:) 

Av Sofie - 5 augusti 2009 20:34

Idag kom det två killar och hjälpte oss att ta ner våra tre tallar.. det gick undan det tog inte 20 minuter för de att göra det kändes skönt att de landade i backen men just nu känns det så naket men snart kommer häcken och då blir det inte lika mycket insynsskydd och det känns toppen...Det är riktigt tomt nu där tallarna Men jag hör av mig om det är så att jag skall in eller ej:) 

Av Sofie - 1 augusti 2009 23:00

Den 1 Augusti 2008..Idag har vi ägt vårat hus i ett år tiden går alldeles för fort tycker jag... Men vi satt och kollade på kort, hur det såg ut när vi flyttade in. Det är lite som har hänt sen dess.. Bla....Infarten har ändras från att vara halvt igenväxt med gräsmattan till att ha fina kanter som skiljer singeln med gräsmattan och en fin plan där man kan parkera.. Inne har vi bytt golv i vardagsrummet/kök.Sovrummet målade vi om till mörkblått och la in ett nytt golv..Halen håller vi på med nu i år.. Har rivit en städskåp som var där så hallen är bredare tapetserat om, lagt nytt golv bytt kamin den står för tillfället i delar i hallen och skall monteras upp i veckan..Sen är det bara listerna som skall upp.. De ligger i förrådet..Toan målade vi om när vi flyttade in..I Källaren målade vi vägarna vita, samt lagt in ett plast golv. Trappan ner målade vi ljus grå.. Det vi har gjort än så länge har blivit bra men som det är med hus blir man aldrig helt färdig.. Det finns alltid saker att göra.. Nästa projekt är ute nu när det är finare väder.. skall fixa ordning min sambos lastbilsparkering riktigt ordentligt.. Sen är det att slita upp en massa buskar och rensa upp in till grannen..    

Presentation


Välkommna!

Detta är en blogg om mig och min familj!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24 25 26 27
28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards