Mitt liv som ung mamma!

Alla inlägg den 11 augusti 2009

Av Sofie - 11 augusti 2009 09:47

Mycket tänkvärt...


Exempel 1:
Kelly Sesey hade en önskan vad gällde hennes pojkvän, David Marsen, sedan 3 år tillbaka - att han skulle fria. En gång när de lunchade tillsammans friade han, - hon sa ja.
20 minuter senare gick hon till jobbet för ett möte. När hon kom fram såg hon att hon fått mail. Hon läste som vanligt mailen från sina vänner, men där fanns ett som hon aldrig tidigare fått... Det var det här mailet. Hon tog bort det utan att läsa igenom det. Väldigt dumt gjort!!! Senare samma kväll fick hon ett telefonsamtal från polisen angående David, han had
e dött i en bilolycka.

Exempel 2:
Ta Kattie
 Robbenson. Hon fick det här mailet och skickade vidare det, men hon kände inte till så värst många e-mailadresser.
Tre dagar senare gick hon på maskerad. På vägen hem dog hon i en bilolycka, då chauffören var berusad.

Exempel 3:
Richard S. Willis skickade det här mailet inom loppet av 45 min. Inte hela 4 timmar senare var han på väg till en jobbintervju för ett seriöst företag. På vägen dit stötte han ihop med Cynthia Bell, hans hemliga kärlek sedan 5 år tillbaka. Cynthia berättade att hon älskat honom i 2 år. Tre dagar senare gifte de sig. Nu har de 3 barn och är lyckliga.
Just därför får du nu detta mai l: Runt hörnet har du en vän men dagar och månader går. Innan du märker det, har det gått ett år och aldrig träffar du dina vänner. För livet - det är som ett långt sprinterlopp. De vet att du tyckte om dem som förr en gång, nu är du trött och stressad.

Allt handlar om vårt dumma spel för att nå en titel. Du säger ”imorgon ringer jag till Kajsa' men imorgon kommer och går och avståndet mellan er blir större och större. Och efter många år får du ett telegram: ”Kajsa litade på dig'.

 Men det är precis vad vi förtjänar..

Runt hörnet dog en vän, så kom ihåg att alltid säga vad du tänker. Om du älskar någon, säg det till honom/henne. Var inte rädd att uttrycka dina innersta känslor.

Säg till den personen hur mycket den betyder för dig. För innan du hinner bestämma dig kan det vara för sent.

Lev här och nu!
Ångra aldrig något!
Och vad som viktigast är; var alltid sams med dina vänner och din familj för det är de som hjälpt dig att bli den du är nu.


Presentation


Välkommna!

Detta är en blogg om mig och min familj!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24 25 26 27
28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards