Mitt liv som ung mamma!

Alla inlägg den 17 mars 2010

Av Sofie - 17 mars 2010 11:40

Idag började inte min dag bra börjadde morgonen med en massa värk i ljumsken och det börjar bli otåligt nu..

Jag har mer eller mindre bara legat på soffan med lillan tur att hon inte heller mår så bra för att jag har inte orkat emd så mycket..

 Vill passa på att tacka min mamma som jag hade ett rikigt trevlgit samtal med innan idag och jag ser fram emot att du kommer hem hit en runda senare sen...

Alltid trevligt med lite sällskap:)


Sen någon gån mellan 13-15 kommer sotaren hit och sotar det ska bli roligt opch höra om vi har gjort rätt eller fel:) Men jag tror inte att vi behöver oroa oss..


    


Allt detta med min vörk börjar bli jobbit nu.. Pratade med läkaren igår och nu är det igång med denna utredningen, han har börjat med uteslutningsmetoden för det är det lättaste.. Jag skall träffa sjukgymnasten imorgon, för att se om det är något de kan göra något åt eller om det är att man skall förvänta sig operation igen. Sen väntar jag på att få en tid till kontraströnken, det känns inte lika bra men det måste göra. Så det är bara att bita ihop jag vill ju bli bra. När jag ändå är där skall de även rönka höfterna för att kolla så de inte är snedbelastade. Men det trode han inte men han vill ha det gjort så de vet.. Så just nu känns det som en evig längtan till att det skall bli bra med mig.. Men alla sägar att jag ska ha tålamod men det är inte det enklaste kan jag lova.. Det är jobbigt att se andra gå utanför med sina vagnar och kunna göra så mycket med sina barn men jag klara ej det.. Men jag vet att min dotter ha det bra och det är det viktigaste.

Presentation


Välkommna!

Detta är en blogg om mig och min familj!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10 11
12
13
14
15 16 17 18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards