Mitt liv som ung mamma!

Senaste inläggen

Av Sofie - 20 januari 2010 17:17

Man kan inte ge ris ena dagen

 och

andra dagen ros....

och tro att allt skall lösa sig..

ANNONS
Av Sofie - 19 januari 2010 07:07

Vilken går dag jag hade.. Den började helt underbart att vara på massage och bara mysa och njuta av livet som det skall vara för en annan.. Sen gicka allt emot mig vi skulle beställa golv med mera från henrikson och hade glömt möta så det vara bara hem och mäta ner igen.. Sen när vi kom ner så var det inte så vi hade tänkt oss nu var det lite ändrade regler till ett vårtrum så det måste vara uppvik på mattan och vårtrumsfärg på väggarna.. Men en god bekant hlälpte oss så det blev som det skulle och att vi fick rätt saker.. Jag har själv fått bestämma färgen det blir lite mer grön /grå kommer nog bli bra nu skall det bara slitas ut lister/ spackla innan man kan göra så mycket mera.. Men det kommer blir bra den dagen det är hel klar..


Sen åkte jag hem till en kompis för att ge lillan mat för att kunna fortsätta göra mina ärende.. Då kan jag lugnt säga att min dag ändrades till 110% Från att vara lite små stresad blev jag både arg och rikitgt ledsen fick ett trevligt sms, samtal... Jag säger bara det ör det någon som vill mig nått ring mig då inte var så jävla feg till en början och skicka mes det är fegt..

Sen när man ber att jag vill inte lyssna mer fortsätt inte då.


Jag har lovat mig själv att detta var sista gången någon skall prata problem med mig.. Jag har varit där för bägge när de har velat prata men det vände och blev mitt fel.. Så det gjorde att jag fick nog jag klara inte av att ta andras skit jag har nog med mina egna problem och att se till att vi här hemma mår bra..

Men men jag blir bara så arg på allt sådant så jag får panik kan jag lungt lov och säga..

  

ANNONS
Av Sofie - 17 januari 2010 11:09

  

 Nu har jag varit rikigt dållig på att skriva.. Jag har haft fullt upp med allt möljigt vi håller på att renovera lite överallt känns det som men det håller på att bli bra kan jag lova..

Jag håller på mest med toaletten uppe.. Vi har slitit ut alla elementen i hela huset det är rikigt skönt men det ser lite lusitgt ut.. 

Men det blir bra när det bli klart tror jag,..


Igår kväll var vi ett gäng kompisar som var och åt en pizza och bowlade ihop det var rikigt trevligt det tyckte lillan med hon var hel nöjd över allt.. Fast hon brukar sova vid 20 men igår var vaken till 21.30 Men det gick bra hon är dukigt hon..

Vi träffades och hittade på nåogt ett gäng för att min bästis skall åka den 1 feb..  Då skll hon rycka in igen och denna gången är det bara 3 månade men det könns hemskt att när hon väl kommit tillbacka så skall hon åka igen men denna gången skall vi hälsa på henne hon skall fakist till gotland men det kommer hon fixa tror jag hon kan bara hon vill.. Men man kommer att sakna henne vi har hittat på rätt mycket sista tiden..


Men du vet att du betyder allt för mig vännen..


  


Av Sofie - 8 januari 2010 20:37

Hon tyckte inte om sin mammas mat..

Hon åt först ett par skedar sen började hon klökas.....

Så det var mitt betyg..

Det kan ju med vara konsistensen men det tror jag inte hon gillar helt enkelt inte mammas mat...


Av Sofie - 8 januari 2010 12:22

Gud som haver barna kär

ser till mig som liten är

vart jag än i värden vänder

står min lycka i guds händer

lyckan kommer

lyckan går

Du för blir fader vår

 

  

Av Sofie - 8 januari 2010 12:07

Idag har jag provat att göra en eget mellanmål till lillan:)

Det gick bättre än jag trodde det blev mango / honungsmelon.. En höjdare för mig i alla fall.. Frågan är vad hon säger när hon skall få det sen när hon skall äta när hon sovit klar...

Även maten hon skall få nu till lunch har jag gjort själv.. Jag är lite feg så det är först nu jag våga prova göra eget lite mera potatis har hon ju smakat som man själv gjort med allt annat.. Idag får hon en udda blandning köttfärsås och ärtor och potatis men ihop vad det inte så farligt det var rätt gott det är ju ändå en enda gägga det hon äter:) Men det skall bli kul att se vad lillan tycker.. Hoppas hon gillar det det är ju alltid en stor fråga..  Jag provade först mixa makaroner men det blev stora bitar och det är hon inte rikigt van vid så man är nog lite för feg tror jag i alla fall..

Vi märker det om en stund vad hon tycker om mammas mat:)


   Ute och skottar snö med mamma och pappa den 6/1..

Kallt var det.. det syns på kinderna..:)


Igår var jag och en kompis och körde runt i hemma byn och kollade olika dagis för det är ju så att man har märkt att tiden går undan.. så det är snart dax för det med..


???

Av Sofie - 4 januari 2010 14:15

Jag har börjat grubbla mycket fundera på både positiva och negativa saker..

Min sambo har fått köra lång sväng idag med sin lastbil han är på väg hem från lund så det är skönt att det finns för han att göra:)


Lite vad jag fundera på!!


Jag undra vad jag vill med mitt liv egentligen jag har inte en aning känns det som vad jag vill jobbar som med mera. Det jag har kommit fram till som jag vill är att både jag och min sambo kan jobba hemomkring med tanke på lillan men man vet aldrig hur det blir man får ju ta det jobbet man får om det skulle hönda något..


Att vuxna männikskor skall kunna lösa saker och ting utan att komma ner i sandlåde nevå..

Man ser det överallt än nära och kära,kollegor med mera..  Man fattar ibland inte något.. Och vissa av de skall vara äldre än en annan. Men beter sig som fjantar..


Det är mycket som snurra i huvudet...

Men det löser sig allt..

Av Sofie - 4 januari 2010 11:29

Idag är en sjuk dag här hemma både lillan och jag är sjuka helt slut bägge två.. Skallförsök vila så mycket som möjligt idag så man orka med natten det kan bli jobbitg det har denna natten varit i alla fall...


  


När man är sjuk börjar man fundera för då gör man inget annat vöttigt i alla fall,,

Tiden går så fort kan jag lugnt säga man undra lute vad har hänt..

Presentation


Välkommna!

Detta är en blogg om mig och min familj!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2010
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Mitt liv som ung mamma! med Blogkeen
Följ Mitt liv som ung mamma! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se