Mitt liv som ung mamma!

Alla inlägg under september 2009

Av Sofie - 12 september 2009 17:32

Idag fick jag för mig att ringa till Åsa som var här och hämtade disel för att kolla hur det var med han och så att allt hade gått bra.

Allt hade gått bra de första två veckorna men i söndags morse hade han gått bort han hade blivit senhård över magen och åsa hade masserat han och han hade blivit bättre men sen hade hon vaknat på söndagen och då bara låg han där:(

Hon hade fäst sig rikigt mycket vid han och det var ju synd att det slutade på detta sätt..

Jag kan lova dig Åsa att jag tror att bättre än hos dig kunde han inte ha det:)

  

Tänker på allt  min mamma och de har varit med om..

Min kompis som ej kunde fullfölja sin dröm:( Fick åka hem istället

(Men det är skönt att ha dig hemma med kan jag lova... Har saknat dig fast du inte va borta allt för länge..)


Jag vaknade upp i morse med ont i nacken sen smet jag en runda från röran här hemma te en kompis en runda hon hjälpte mig att massera min nacke och det släpte vi var och handlade och allt blev bara värre och värre.. Nu sitter man med en nack krage och kan knappt röra huvudet åt vänster men det blir nog bra snart.. förhoppningsvis..


Det som är det bästa är att min dotter är mycket mycket bättre.....

Av Sofie - 11 september 2009 17:45

Nu är det klara med att sätta in våra fönster nu är det bara städningen och upphängning av allt kvar det är ju inte lika kul kan jag lova..

Allt tar längre tid än vad man tror. En annan hoppades nog att det skulle gå på två dar känns det som men nu sitter lister och allt som det skall och det känns skönt kan jag lova..

Idag har jag och lillan åkt med pappa för att inte vara ivägen för de när de gjorde det sista..

Vi var en runda på hammarplast i tingsryd och handlade en massa saker till vårat hem men det kommer blir bra när det är klart..

Mitt i röran så kom min syster och hennes kille på besök en runda det var trevlig man  blev så ställd att man glömde fråga om de ville ha något.. Vi sa det att vi får nog överaska de med någon dag ta lillan i vagnen och gå bort en runda det kan ju alltid vara trevlig..

Hoppas det uppsakattar det:)

Tungan ute

Ne återgår till röran en runda

Av Sofie - 10 september 2009 06:56

Igår när jag kom hem blev jag lite besviken.. Vi har en frirma här hemma som byter våra fönster.. Och de har varit här hela veckan så man har hållt sig borta under dagtid för att inte vara ivägen.. Jag var hemma igår när de kom och då gick de och mätte och så sen skulle de ner och handla lister och hämta bläcken.. En av killarna stannade kvar och isolerade runt fönstrena.. Men de andra två åkte iväg.. Sen körde jag ner till min syster en snabb runda hon hade ett par skor och en vinterjacka te mig TACK:)

Men när vi kom hem sen på eftermiddagen hade de typ int gjort något våra två fönser i vardagsrummet hade satt bläcket och hållt på att fräsa till träet runt om vid teglet det var var de hade gjort och jag hoppasdes på att de skulle hunnit mer.. Men vist jag är inte så kunnig på sådant så jag vvet inte hur lån tid allt tar igentligen det kan ju vara mycket men jag vet inte hade hoppas på att de skulle hinna längre..


När jag och min sambo satt i går morse och läst tidningen så läste vi om en brand i en tvättstuga på samma gata där mina föräldrar bor och min sambo skämtade att det kan ju vara hos de.. Men jag sa att ne då hade de hört av sig sa jag men sen pratade vi inte om det mera.. Men när jag kom bort te min stora syster frågade hon om vi hade hört något om branden och jag berättade för henne vad jag och min sambo hade sagt.. Och gav mig det svaret att det var hos våra föräldrar... Men som tur väl har de ju tvättstugan i en annan byggnad en bit från huset och de hade lyckats släcka branden när brandkåren kom på plats..

Jag ringde te mamma och de för att kolla hur det var med de efter gårdagens bravad och allt var bra men som alla vet är det mycket när det blir  ett försäkringsärende av saken.. Och jag sa ändå det att jag tyckte det var lustigt att min lillebror inte sa något han pratade med mig en timme efter att det hade hänt men så kan det vara:)

Skönt att alla mår bra i alla fall..

  

Av Sofie - 9 september 2009 07:07

Igår var vi på tremånade kontrollen med lillan:) Det besöket är första vaccenationen och det var inte lika populärt..

Hennes pappa fick också följa med mamma tycker ej om sprutor:)

Men jag kan lungt lov och säga att det är jobbigare när de skall göra det på ens barn än på en annan...

Eva på BVC var det som gav henne sprutorna.. Först den snälla den var inte så farlig det var rätt okej men lite grät hon men det gick över ganska fört.. sen kom det andra den brännande sprutan det var inte alls lika rolig hon blev vansinig.. hon fick ett rikigt panik skrik och bara skrev en rikigt bra stund.. hennes pappa försökte gå om kring i koridoren men hon ville inte mycket..

Men efter ett tag lungnade hon ner sig och det gick lite bättre men hon fick ju självklrt det vissa barn få av sprutorna feber :(  Och blev grinigare på kvällen ville inte äta utan sova.. Men idag är det bättre med henne hon har 38.4 i feber men är hyfsat pigg för det och det är skönt det..


  

**Hon kan med sina miner hon med:)**


Här hemma är det fullt hus.. De håller på att byta våra fönster och det tar lite tid de har hållt på sen i måndags.. men det är inget vi gör själva utan det är en frima här och fixa det:) Så det är så skönt och slippa tänka på det:)


Nä om man skall plocka ihop här hemma så att det är färdigt till de kommer sen ska vi ner en runda till min stora syster och hälsa på.. Skulle kolla på lite skor och någon jacka hon skulle kasta:) Sen skall jag och lillan till mödravården vill inte men det blir nog bra..

Av Sofie - 8 september 2009 07:50

Snart sak jag och lillan åka iväg då är  är det dax för babyrtmik för en vecka sen så var det första gången och min dotter tyckte det var roligt hon pratade och skrattade nästan hela tiden:) sen sista låten somnade hon. Jag tyckte det var roligt för en annan och träffa andra mammor som med ha lika liten bebis som en annan.. Idag vet jag en kompis te mig skall ner med hennes son de var sjuka förra veckan men idag skall vi träffas innan vi går in..


Sen i eftermiddag är det dax för lillans första vaccination så när pappa hennes sluta i eftermidda skall vi ner till bvc.. men det kommer att gå bra tror jag:)

Mormor ser du att jag fått ett nästan lika dant som moster:)   

Av Sofie - 7 september 2009 07:15

Grattis gubben på din födelsedag:)

Vi kommer ut så fort vi kan och lillan mår lite bättre:)

Kan inte fatta att du blir 16år idag:)

Tungan ute

Många kramar Oss alla..

Av Sofie - 5 september 2009 17:51

Har varit hos läkaren med lillan.. Förkylningen sitter i sig och hon har haft feber till och från i 4 dagar nu men hoppas att det blir bättre snart..

Läkaren berömde henne hon var så fin tyckte de och det är ju skönt att höra:) Man känner sig lite nojig som ringer direkt när det är något som inte är som det brukar..

"Hällder en gång för mycket än en gång för lite"


 För att vara dålig är hon rikigt glad tjej..


Hade hoppats på att kunna åka och bada igen nästa vecka med henne eftersom det var ett tag sen men sitter förkylningen kvar är det inte så bra precis..


Hoppas att hon blir bättre..

Av Sofie - 3 september 2009 14:32

Igår hade dottern över 38 i feber idag har hon legat runt 38så man kan säga att lite grinig är hon allt men det får man vara när man är sjuk;) sen är det väl lite så att varför skall hon vara frisk när vi inte är 100% hrller...

en annan har bara förkylningen... Min sambo har nog feber han med.. Så ikväll blir det bara en sjukkväll i soffan hemma.. Bädda ner oss alla tre vi behöver det.. och lillan njuter av att mysa med pappa och mamma..

Hon ville inte att pappa skulle till jobbet innan hon satt och pratade med han sen var man tvungen att gå till mamma som hon alltid ser hela tiden.. :)Men det gick bra det med hon är lite mammig nu när hon är grinig.. papppa är bara rolig att busa med...

Presentation


Välkommna!

Detta är en blogg om mig och min familj!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7 8 9 10 11 12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
<<< September 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards